Νέο προϊόν δύναμης κινηματογράφων - ο γύρος ουρανού VR πήρε πολλή προσοχή.

2022-08-30

Από τις 10 Αυγούστου - 12ο το 2022, η 6η Ασία VR & AR EXPO και σφαιρικό pre-sale απελευθέρωσης των νέων προϊόντων της δύναμης κινηματογράφων τελείωσαν επιτυχώς σε Guangzhou, Κίνα. Η δύναμη κινηματογράφων συμμετείχε στο EXPO με το θέμα της «τεχνολογίας VR + της ψυχαγωγίας Metaverse», φέρνοντας της στον πρώτο «τη δεύτερης γενεάς διαστημική τεχνολογία πλήρης-αντίληψης»: παγκόσμιος ο πρώτος γύρος-επάνω και σωματοαισθητηριακό διαστημικό θέατρο - «ο γύρος ουρανού VR» για pre-sale, που προσελκύει τους πελάτες από όλη τη χώρα για να έρθει και να επισκεφτεί.

1.jpg

 

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της έκθεσης, ο κύριος θάλαμος 180 sqm της δύναμης κινηματογράφων εξέθεσε διάφορα προϊόντα αστεριών, είναι προσωπικότητα Διαδικτύου διάτρηση-στα προϊόντα που καθιστά τις ζαλίζοντας εμφανίσεις επίτόπου, προσελκύοντας πολλά ακροατήρια στη στάση και το ρολόι, με επέτρεψε να σας πάρω για να αναθεωρήσει τη σκηνή συγκινημένη ατμόσφαιρα.

2.jpg

 

 

01/ Χαρακτήρισε το σημείο στη σκηνή, η έκπληξη είναι ατελείωτη.

 

Επί του τόπου έκθεσης, υπήρξαν δραστηριότητες όπως marked-στα προϊόντα εμπειρίας και τα δωρεάν δώρα, τα οποία χαιρετίστηκαν από το κοινό. Τα δελτία έκπτωσης, τα τυφλά κιβώτια, οι κούκλες, τα χρυσά αυγά και άλλα δώρα βραβείων ήταν πλούσιοι και ζωηρόχρωμοι, φέρνοντας αμέτρητες εκπλήξεις και revelry στους φορείς στην περιοχή!

 

3.jpg

 

Κατά τη διάρκεια της τριών ημερών έκθεσης, η δυναμική ταινιών, με την ισχυρή μαύρη επιρροή της δυνατότητας και εμπορικών σημάτων καινοτομίας τεχνολογίας, προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες για να έρθει να δοκιμάσει και να διαπραγματευτεί. Η δημοφιλής ατμόσφαιρα ήταν ισχυρή, και το πλήθος της επιτόπιας εμπειρίας παράταξε σε μια μακριά σειρά αναμονής, και το επιτόπιο ακροατήριο που παίχτηκε πλήρως. μην μπορέστε να σταματήσετε! Συγκινημένος!

 

12.jpg

 

02/New ο γύρος ουρανού έναρξης «VR " προϊόντων έχει προσελκύσει τα μέρη των ανεμιστήρων.

 

Η εστίαση αυτής της έκθεσης είναι η δεύτερης γενεάς διαστημικού νέου προϊόντος αίσθησης VR του πλήρους που αναπτύχθηκε από τη δύναμη κινηματογράφων--ο προσομοιωτής γύρου παγκόσμιου πρώτος VR, πλήρης γύρος ουρανού θεάτρων «VR " αίσθησης διαστημικός που αυτό το νέο προϊόν έχει πήρε 3 έτη αναπτυγμένος, και οι εκατοντάδες των ανθρώπων συμμετείχαν στην έρευνα και την ανάπτυξη, περισσότεροι από 1.200 χρήστες συμμετείχαν στη δοκιμή, και το ευνοϊκό ποσοστό έφθασε σε 98%.

 

5.jpg

 

Η pre-sale νέων προϊόντων ημέρα ήταν πλήρης των προσδοκιών και της προσοχής μόλις εμφανίστηκε στην έκθεση. Το ακροατήριο ήρθε με την έκθεση 2,5 ημερών, υπήρξε μια μακριά σειρά αναμονής όλη την ημέρα, και το επιτόπιο προσωπικό έλεγξε αυστηρά τον αριθμό ανθρώπων κάτω από την προϋπόθεση, ο αριθμός του ακροατηρίου έχει φθάσει περισσότερες από 250 φορές, και περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι τον έχουν δοκιμάσει άμεσα. Η επίσκεψη είναι ενθουσιώδης, και σύνολο του επαίνου για το παιχνίδι.

6.jpg

 

Συγχρόνως, συνδυασμένος με τα νέα προϊόντα που απελευθερώνονται επί τόπου, υπάρχει επίσης πόλη τα αποκλειστικά αρχικά ταινιών αριστουργήματα «στον ουρανό: Ο φύλακας του ελαφριού Stone» αποκλειστικά αναπτύχθηκε από την ικανοποιημένη δημιουργική ομάδα της δύναμης κινηματογράφων, καθώς επίσης και τη IP του φύλακα του χρόνου και διαστημικός-Xiaoying, τρία βέλη. Η επιτόπια συγκομιδή ήταν πλήρης, και κέρδισε πέντε βαρέων βαρών βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας επιχείρησης Metaverse VR/AR/MR/XR, το ψηφιακό πολιτιστικό κύριο επιχειρηματικό βραβείο τουρισμού, διαλογικό βραβείο τεχνολογίας Metaverse, άριστο βραβείο προϊόντων ψηφιακού εξοπλισμού. Έχει αναγνωριστεί ομόφωνα από την αγορά βιομηχανίας και την ειδική επιτροπή των δικαστών.

 

7.jpg

 

8.jpg

 

 

Η σκηνή προσέλκυσε πολλά επικρατόντα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών επιτακτικών μέσων, IQiyi, του βίντεο Tencent, του βίντεο Sohu, του Fengxing.com, της ψυχαγωγίας Feifei, της TV μάγκο, PPTV Juli, του βίντεο Youku και άλλων επιτακτικών μέσων μέσω της ζωντανής ραδιοφωνικής μετάδοσης, των συνεντεύξεων, των εκθέσεων συνέχειας υποστήριξης κ.λπ., της σε απευθείας σύνδεση ολικής και επίδειξης πολυ-γωνίας της σκηνής και της δύναμης εμπορικών σημάτων σφαιρικό pre-sale των νέων προϊόντων της γρίπης.

 

9.jpg

 

10.jpg

 

03/Cool σόλο ο ανταγωνισμός, ανταγωνισμός εμπειρίας και το απολαμβάνει

 

Για αυτήν την σφαιρικό pre-sale και νέων προϊόντων έκθεση έναρξης, η δύναμη κινηματογράφων έχει φέρει πολλοί «μεγάλο δημοφιλές VR νέο προϊόν» για να εμφανιστεί στη σκηνή. Τα προϊόντα Immersive όπως ο διαστημικός ακτοφύλακας VR, ο διαστημικός αγώνας VR, το πεδίο μάχη θύελλας VR κ.λπ., έχουν προσελκύσει πολλούς ανθρώπους στην εμπειρία.

 

4.jpg

 

 

VR διαστημικός ακτοφύλακας--Συναρπαστικό ρόλερ κόστερ VR και εμπειρία πυροβολισμού

 

Πρέπει να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους για να παίξει, με την εμπειρία κυλίσματος 360 βαθμού και τα ειδικό εφέ, να φέρει την αληθινά immersive εμπειρία ρόλερ κόστερ για το φορέα.

 

13.jpg

 

VR πεδίο μάχη θύελλας-- ανταγωνιστικός και συναρπαστικός

 

Το «κινητό πεδίο μάχη μονομαχίας» είναι ένα παιχνίδι πρέπει-παιχνιδιού για την πλειοψηφία των ενθουσιωδών πυροβολισμού. Ο ανταγωνισμός υποστήριξης 1V1, η ζωή και θανάτου είναι σε μια στιγμή, με την υψηλή δυνατότητα παιχνιδιού και έξοχο stickiness! Το ασταμάτητοι πάθος και ο ενθουσιασμός είναι όλη η κραυγή!

 

      14.jpg

 

 

Τη 6η Ασία VR&AR EXPO το 2022 και η εθνική Pre-sale διάσκεψη των νέων προϊόντων δύναμης κινηματογράφων τελείωσαν επιτυχώς στις 12ο, Αυγούστου. Κάθε λεπτομέρεια της σκηνής είναι πλήρης των καρδιών μας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας από τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτήν την έκθεση από όλη τη χώρα!

15.jpg

 

Εάν είστε εμπαθείς για τη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας Metaverse, ενώστε τα χέρια με τη δύναμη κινηματογράφων, πηγαίνετε χέρι-χέρι και κερδίστε το μέλλον από κοινού!

 

16.jpg

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
sales@movie-power.com
86-18027386365
Νο 42 δρόμος Shixin, οδός Donghuan, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα. (Βιομηχανικό πάρκο δύναμης VR κινηματογράφων)
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
*ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
*Μήνυμα
Στείλετε
Καλή ποιότητα της Κίνας VR συναγωνιμένος προσομοιωτής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 xd-cinemas.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
Στείλετε το μήνυμα