Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε τις επιλογές κινητικότητας για τα customer&apos μας s wants&needs
  • ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Λεπτομέρειες επιχείρησης
Κύρια αγορά:Array
Επιχειρησιακός τύπος:Array
Εμπορικά σήματα:Δύναμη κινηματογράφων
Αριθ. των υπαλλήλων::200~250
Ετήσια πωλήσεις::5000000-8000000
Έτος που καθιερώνεται::1990
PC εξαγωγής::90% - 100%
Πελάτες που εξυπηρετούνται:
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας δύναμης κινηματογράφων Guangzhou, ΕΠΕ (εμπορικό σήμα: Η δύναμη κινηματογράφων) είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύονται στην έρευνα & την ανάπτυξη και εφαρμογή των δυναμικών τεχνολογιών VR, του AR και 4D. Ενσωματώνει τη δημιουργικότητα, την Ε&Α, το περιεχόμενο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες λειτουργίας. Εστίαση στην παροχή των μεγάλης αξίας immersive προϊόντων και των λύσεων εκπαίδευσης ψυχαγωγίας για τα εσωτερικά πάρκα, τον πολιτιστικό τουρισμό, την έρευνα επιστήμης και άλλες εφαρμογές βιομηχανίας.
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 12 ετών, έχει κερδίσει περισσότερα από 60 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης, του προτύπου χρήσης, του σχεδίου προϊόντων, του πιστοποιητικού εγγραφής πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού, της εξαγωγής CE, ROHS και κ.λπ. Οι πελάτες από 30 χώρες και 5 περιοχές, η επιχείρησή μας έχουν περισσότερους από 400 δυναμικούς κινηματογράφους και περισσότερους από 1.000 εσωτερικούς και διεθνείς κινηματογράφους VR off-$l*line και τα μεγάλα θεματικά πάρκα. Η επιχείρηση έχει την πλήρη υπηρεσία αλυσίδων βιομηχανίας, που παρέχει στους πελάτες το μιας στάσης σχέδιο κέρδους ψυχαγωγίας VR για τη στρατηγική, την εγκατάσταση και τη λειτουργία. Η δύναμη κινηματογράφων ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας για να δημιουργήσει το φωτεινό μέλλον στον τομέα VR•4D τεχνολογία κινήσεων!

 

Χαιρετίστε στον κινηματογράφο τη δύναμη, και τις ευχαριστίες για την επιλογή της δύναμης κινηματογράφων!

Ιστορία

Ιδρυμένος επάνω το 2008, με 150-200 προσωπικό. Η δύναμη κινηματογράφων είναι σημαντική στην εφαρμογή έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας κινήσεων VR, του AR και 4D. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, συμμετέχουμε στη δυναμική έρευνα κινηματογράφων, ανάπτυξη και η παραγωγή, μέσω των προσπαθειών της ομαδικής εργασίας, η τεχνολογία είναι πολύ ώριμη.

 

2008-2013 έτη

Έχουμε την εστίαση ομάδων πυρήνων σε VR, 4D, περιοχή κινηματογράφων κινηματογράφων 5D και δημιουργούμε το εμπορικό σήμα μας, «δύναμη κινηματογράφων».

 

2014 έτη

Ερευνάμε και αναπτύσσουμε τον ελεγκτή ειδικό εφέ 4D/VR και εφευρίσκουμε και παράγουμε ηλεκτρικό το σερβο για να ελέγξουμε την τεχνολογία, κατόπιν τους βάζουμε στη αγορά εμπορίου.

 

2015 έτη

Δύναμη κινηματογράφων, που καλείται την καινοτομία τεχνολογίας λίγη γιγαντιαία επιχείρηση στην έρευνα πόλεων Guangzhou και αναπτύσσει το μίνι κινηματογράφο VR, «κάθισμα αυγών».

 

2016 έτη

Η δύναμη κινηματογράφων καλείται ως εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας λόγω της έρευνας και αναπτύσσει τη μηχανή ευρείας «ταχύτητας VR» που είναι το δημοφιλές προϊόν σε ολόκληρη τη βιομηχανία για τη βελτίωση του σώματος που αισθάνεται την επίδραση και ακριβώς και συγχρόνως μιμείται τη δυναμική τεχνολογία.

 

2017 έτη

Η δύναμη κινηματογράφων έχει κινηθεί προς το βιομηχανικό πάρκο 13000m3.

 

2018 έτη

6 προϊόντα όπως η αίθουσα τυφώνα και η αίθουσα σεισμού, κ.λπ. έχουν κερδίσει την τιμή «της καινοτόμου επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας».

 

2019 έτη

Η επιχείρησή μας επιλέχτηκε ως ετήσιος προμηθευτής πυρήνων Evergrande. Η ευφυής κατασκευή VR, η εμπειρία ψυχαγωγίας και η δημοφιλής βάση εκπαίδευσης επιστήμης πέρασαν την αναγνώριση.

 

2020 έτη

Η δύναμη κινηματογράφων συνεργάζεται με AiqiYi για να δημιουργήσει το VR που η πλήρης αίσθηση μέσα βαθιά πραγματοποιεί το «συνδυασμό εικονικού και πραγματικότητας», ο οποίος είναι στην κυριάρχη θέση στην εσωτερική τεχνολογία και κέρδισε τον τίτλο «της καλής τεχνολογίας της Κίνας».

 

2021 έτη

Η επιχείρησή μας κέρδισε 5 βραβεία από την επιχειρησιακή διάσκεψη Immersive σε όλο τον κόσμο και κέρδισε «να τηρήσει των συμβάσεων και αξιόπιστη» την επιχείρηση στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ για 3 διαδοχικά έτη.

Υπηρεσία

1. Τεχνική εκπαιδευτική υπηρεσία

 

Για να βοηθήσουμε το χρήστη να έχει έναν περιεκτικό καταλαβαίνοντας τα προϊόντα και την καθημερινή χρήση, τη συντήρηση και τη διαχείριση, θα παράσχουμε την περιεκτική, συστηματική κατάρτιση για τον πελάτης-δευτερεύοντα τεχνικό ή το χειριστή.

Αυτή η κατάρτιση περιλαμβάνει την εγκατάσταση, την ανάθεση, τη λειτουργία και τη συντήρηση. Προσπαθήστε να κάνετε τη χρήση χρηστών αυτό σύμφωνα με την κατάρτισή μας και η τεκμηρίωση κατασκευής συστημάτων μπορεί να είναι ανεξάρτητη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση ολόκληρο το σύστημα.

 

2. Εγγύηση και εξουσιοδότηση

 

Κάθε μέρος των εξοπλισμών θα είναι ακριβής επιθεωρημένη, για να σιγουρευτεί την ποιότητα πριν από τη συσκευασία, και ένα ελάχιστο του ποσοστού ελαττωμάτων. Ακολουθήστε ότι οι οδηγίες «πλήρως προστατεύουν την επένδυση και την αποδοτικότητα του χρήστη, καλύψτε πλήρως την απαίτηση του χρήστη και μειώστε το φορτίο τους.» 

 

α). Έρευνες ικανοποίησης πελατών

Η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις έρευνες ικανοποίησης σύμφωνα με τον πελάτη ανατροφοδοτεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, ο χρήστης μπορεί να προτείνει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα και οι απόψεις, η επιχείρηση θα ακουστούν συγκρατημένα, θα μεταχειριστούν και θα διενεργήσουν την έρευνα αρχείων στο πρόβλημα πελατών κατόπιν θα λυθούν προσεκτικά για τους πελάτες.

 

β). Υπηρεσία μεταπώλησης

Το τμήμα μεταπώλησης θα είναι στην αφή με τον πελάτη στην πρώτη φορά, να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους πελάτες για τα προβλήματα. Για το γενικό πρόβλημα αποτυχίας, η ομάδα μεταπώλησης θα λύσει από τους μακρινούς τρόπους τηλεφώνων ή δικτύων εγκαίρως. Για ανίκανο να αφαιρέσει χωρίστε το πρόβλημα ελαττωμάτων, η ομάδα μεταπώλησης θα φθάσει εγκαίρως για να λύσει το πρόβλημα.

 

γ). Υπηρεσία διάρκειας ζωής

Ακόμα κι αν το roduct είναι πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε ακόμα την πληρωμένη επιτόπια υπηρεσία επισκευής συντήρησης, χρεώστε μόνο το βασικό κόστος. Ενώ οι χρήστες μπορούν ακόμα να πάρουν την ελεύθερη ομάδα τεχνικών συντήρησης της κανονικής επιμόρφωσης υπηρεσιών, της μακρινής τεχνικής βοήθειας και άλλων υπηρεσιών. 

Η ομάδα μας

1. Ομάδα Ε&Α

Η σημαντική ομάδα Ε&Α με την ισχυρή δυνατότητα, οι καλύψεις δυνατότητας τεχνολογίας τους από την εμφάνιση σχεδιάζει, τον έλεγχο λογισμικού και υλικού στην ικανοποιημένη παραγωγή, η οποία παρέχει την υποστήριξη για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων και την προσαρμογή για τη βιομηχανική εφαρμογή.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

2. Ομάδα πωλήσεων

Παρέχετε την υπηρεσία για τους πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

3. Ομάδα προγραμματισμού

Παροχή του γενικού σχεδιαγράμματος προγραμματισμού, εσωτερικό σχέδιο διακοσμήσεων, κατασκευαστικό σχέδιο περιοχών.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

4. Ομάδα μεταπώλησης

Εργασία περισσότερων από 20 τεχνικών σε 3 μετατοπίσεις για να παρέχει την υπηρεσία 24 ωρών. Παρέχετε την υποστήριξη μεταπωλήσεων στους πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

ΚΙΝΑ Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

  • Λεπτομέρειες επιχείρησης
  • Εισαγωγή
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@movie-power.com
Τηλ.: +86 18027386365
Whatapp: 8618027386365
wechat: 18027386365
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
sales@movie-power.com
86-18027386365
Νο 42 δρόμος Shixin, οδός Donghuan, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα. (Βιομηχανικό πάρκο δύναμης VR κινηματογράφων)
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
*ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
*Μήνυμα
Στείλετε
Καλή ποιότητα της Κίνας VR συναγωνιμένος προσομοιωτής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 xd-cinemas.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
Στείλετε το μήνυμα