aboutus

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.

Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Δύναμη κινηματογράφων
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~250
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1990
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η δύναμη κινηματογράφων είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή VR·4D δυναμικός εξοπλισμός κινηματογράφων. Είναι κύριο περισσότερων από 10.000 τετραγωνικών μέτρων του βιομηχανικού πάρκου για VR·4D. 10 έτη που εμμένουν το πνεύμα βιοτεχνών, δύναμη κινηματογράφων έχει κερδίσει τα μέρη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εμφανίσεων, πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού, και 8 πιστοποιητικών εξαγωγής. Ιδιαίτερα το 2016, κέρδισε την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Η δύναμη κινηματογράφων έχει μια έξοχη ομάδα Ε&Α με πάνω από 30 μηχανικούς και τη λειτουργούσα ομάδα με πάνω από 20 σχεδιαστές. Είναι η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να καθιερώσει ένα σφαιρικό 24ωρο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων (24 ³): 24 ώρες on-line, σύνολο 24 ωρών μετά από τις πωλήσεις, 24 ώρες για να λύσει το πρόβλημα μεταπωλήσεων. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία επιχείρησης είναι «πελάτης-κεντρική, αποτέλεσμα-προσανατολισμένος στους».

Η βάση στα πρότυπα 5S, ο χώρος παραγωγής 10.000 τετραγωνικών μέτρων είναι στην καλή διαταγή. ISO9000 πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης όχι μόνο είναι μια αποτελεσματική εγγύηση της ποιότητας, αλλά και για να επιτύχει μια ετήσια παραγωγή παραγωγής των προσομοιωτών και 2000pcs 4D 3,000pcs VR δυναμικός κινηματογράφος. Όλα τα προϊόντα επιθεωρούνται πλήρως από τις πρώτες ύλες, τα εξαρτήματα, τη συνέλευση, την επιθεώρηση και τη δοκιμή. Ειδικά η συνεχής δοκιμή κύκλου της ζωής 72 ωρών πριν από την αποστολή.

Η δύναμη κινηματογράφων δίνει περισσότερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, το πρότυπες σχέδιο και τη δημιουργία περιεχομένου. Το δωμάτιο επίδειξης είναι περισσότερα από 1.000 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο αποτελείται από την αίθουσα VR, την αίθουσα εκπαίδευσης επιστήμης, και τη δυναμική αίθουσα κινηματογράφων 4D. Περισσότερα από 30 είδη προϊόντων VR διαιρούν σε 4 σειρές, τις αθλητικές σειρές, τις σειρές των παιδιών, τις σειρές ελεύθερου χρόνου, και τις δυναμικές σειρές. Είναι καυτοί πώληση και δημοφιλείς σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Μεταξύ τους, το έξοχο αγωνιστικό αυτοκίνητο VR είναι το καυτότερο και ευνοημένος από τους πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες. Και η VR-οικογένεια είναι το δημοφιλέστερο προϊόν με 6 καθίσματα ίσα με 6 φορές το εισόδημα, το οποίο κερδίζει τον τίτλο «μηχανή βασιλιάδων τα χρήματα». Ο δυναμικός κινηματογράφος 4D έχει γίνει η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων στη βιομηχανία, η οποία συνδυάζει τα πιό πρόσφατα ειδικό εφέ και τις ακουστικές οπτικοηλεκτρονικές τεχνολογίες για να δημιουργήσει έναν νέο δυναμικό κινηματογράφο 4D στον κόσμο.

Για 10 έτη, η δύναμη κινηματογράφων έχει εστιάσει πάντα στην Ε&Α, την εφαρμογή και την παραγωγή VR και την τεχνολογία κινήσεων 4D. Το 2018, θα προωθήσουμε πλήρως την την «καινοτομία και λειτουργία εκτενής-ψυχαγωγίας», και θα παράσχουμε τις «καλύτερες υπηρεσίες λειτουργίας περιοχών» στους αγαπητούς πελάτες!

 

Χαιρετίστε στον κινηματογράφο τη δύναμη, και τις ευχαριστίες για την επιλογή της δύναμης κινηματογράφων!

Ιστορία

Ιδρυμένος επάνω το 2008, με 51-100 προσωπικό. Η δύναμη κινηματογράφων είναι σημαντική διαλογικό κινηματογράφο θεάτρων, 7D & XD 4D/5D στο δυναμικό, προσομοιωτής 9D VR. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, συμμετέχουμε στη δυναμική έρευνα κινηματογράφων, ανάπτυξη και η παραγωγή, μέσω των προσπαθειών της ομαδικής εργασίας, η τεχνολογία είναι πολύ ώριμη. Αυτή τη στιγμή η επιχείρησή μας έχει πραγματοποιήσει για να αναβαθμίσει το μεγάλο πρόγραμμα Δ/5 κινηματογράφων 4 Δ και το νέο διαλογικό δυναμικό κινηματογράφο.

 

2008 – εισάγετε στη βιομηχανία

Ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας δύναμης κινηματογράφων Guangzhou, ΕΠΕ έναρξη για να εισαγάγει αυτήν την βιομηχανία.

 

2009~2010 - έρευνα

Η νέα επιχείρηση αυξανόταν γρήγορα και έκανε την έρευνα για την τεχνολογία, με μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α.

 

2011~2012 – ανάπτυξη

Επιτυχής ανέπτυξε το δυναμικό κινηματογράφο 5D, και κατέλαβε γρήγορα την αγορά και εσωτερικός και διεθνής.

 

2013 - μεγαλώνοντας

Η δύναμη κινηματογράφων καταχωρείται ως εμπορικό σήμα, και η δυναμική βιομηχανία κινηματογράφων αναπτύσσεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία μας γίνεται ώριμη, και εμείς επιτυχία στην Ε&Α και κατασκευάζει το δυναμικό κινηματογράφο 4DM με τις εκατοντάδες των καθισμάτων. Γίνεται κατανάλωση μαζικής ψυχαγωγίας.

 

2014 – νέα τεχνολογία

Για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη λειτουργία του θεάτρου 4D/5D, δημιουργούμε το διαλογικό δυναμικό κινηματογράφο 7D με το παιχνίδι πυροβολισμού. Φέρνει τη διέγερση στους παίκτες, δεδομένου ότι είναι όχι μόνο ένας κινηματογράφος αλλά και ένα παιχνίδι. Είναι καυτή πώληση και πωλήσαμε σε τουλάχιστον πενήντα χώρες.

 

2015 - καινοτομία

Συμμορφωθείτε με τις ανάγκες αγοράς, και βάσει του θεάτρου 4D/5D και του διαλογικού κινηματογράφου 7D, έχουμε αναπτύξει το «προσομοιωτή 9D VR» το 2015. Είναι η νεώτερη εμπειρία για το δυναμικό κινηματογράφο και προσελκύει περισσότερο επενδυτή σε αυτήν την βιομηχανία. 

 

2016 -  Νέα έννοια

Με την αυξανόμενη ζήτηση για το προϊόν vr, η γραμμή παραγωγής έχει επεκταθεί σε περισσότερα από 10 πρότυπα. Για πρώτη φορά, η συνολική λύση παρουσιάζεται για πρώτη φορά από τη δύναμη κινηματογράφων. Τώρα, ο αριθμός σε μη απευθείας σύνδεση κέντρου εμπειρίας vr έχει υπερβεί 263.

Υπηρεσία

1. Τεχνική εκπαιδευτική υπηρεσία

 

Για να βοηθήσουμε το χρήστη να έχει έναν περιεκτικό καταλαβαίνοντας τα προϊόντα και την καθημερινή χρήση, τη συντήρηση και τη διαχείριση, θα παράσχουμε την περιεκτική, συστηματική κατάρτιση για τον πελάτης-δευτερεύοντα τεχνικό ή το χειριστή.

Αυτή η κατάρτιση περιλαμβάνει την εγκατάσταση, την ανάθεση, τη λειτουργία και τη συντήρηση. Προσπαθήστε να κάνετε τη χρήση χρηστών αυτό σύμφωνα με την κατάρτισή μας και η τεκμηρίωση κατασκευής συστημάτων μπορεί να είναι ανεξάρτητη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση ολόκληρο το σύστημα.

 

2. Εγγύηση και εξουσιοδότηση

 

Κάθε μέρος των εξοπλισμών θα είναι ακριβής επιθεωρημένη, για να σιγουρευτεί την ποιότητα πριν από τη συσκευασία, και ένα ελάχιστο του ποσοστού ελαττωμάτων. Ακολουθήστε ότι οι οδηγίες «πλήρως προστατεύουν την επένδυση και την αποδοτικότητα του χρήστη, καλύψτε πλήρως την απαίτηση του χρήστη και μειώστε το φορτίο τους.» 

 

α). Έρευνες ικανοποίησης πελατών

Η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις έρευνες ικανοποίησης σύμφωνα με τον πελάτη ανατροφοδοτεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, ο χρήστης μπορεί να προτείνει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα και οι απόψεις, η επιχείρηση θα ακουστούν συγκρατημένα, θα μεταχειριστούν και θα διενεργήσουν την έρευνα αρχείων στο πρόβλημα πελατών κατόπιν θα λυθούν προσεκτικά για τους πελάτες.

 

β). Υπηρεσία μεταπώλησης

Το τμήμα μεταπώλησης θα είναι στην αφή με τον πελάτη στην πρώτη φορά, να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους πελάτες για τα προβλήματα. Για το γενικό πρόβλημα αποτυχίας, η ομάδα μεταπώλησης θα λύσει από τους μακρινούς τρόπους τηλεφώνων ή δικτύων εγκαίρως. Για ανίκανο να αφαιρέσει χωρίστε το πρόβλημα ελαττωμάτων, η ομάδα μεταπώλησης θα φθάσει εγκαίρως για να λύσει το πρόβλημα.

 

γ). Υπηρεσία διάρκειας ζωής

Ακόμα κι αν το roduct είναι πέρα από την περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε ακόμα την πληρωμένη επιτόπια υπηρεσία επισκευής συντήρησης, χρεώστε μόνο το βασικό κόστος. Ενώ οι χρήστες μπορούν ακόμα να πάρουν την ελεύθερη ομάδα τεχνικών συντήρησης της κανονικής επιμόρφωσης υπηρεσιών, της μακρινής τεχνικής βοήθειας και άλλων υπηρεσιών. 

Η ομάδα μας

1. Τμήμα πωλήσεων:  20 άνθρωποι 

Η επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας για να συναντηθεί με τις απαιτήσεις σας, και να παρέχει την πεπειραμένη διοίκηση επιχειρήσεων για σας

 

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

2. Εμπορικό τμήμα:  10 άνθρωποι  

Παρέχετε ότι το σχέδιο καμπινών, διαφήμιση ή δοκίμασε τον προγραμματισμό μάρκετινγκ για σας

 

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

3. Τμήμα τεχνολογίας: 15 άνθρωποι 

Η επαγγελματική τεχνική άριστη ομάδα Ε&Α μας θα απαντήσει και θα λύσει σε όλα τα ενδιαφερόμενα θέματά σας και η βοήθεια σε σας εγκαθιστά και διατηρεί

 

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

4. Ταινία και τμήμα δράσης: 5 άνθρωποι

Έχουμε τη δυνατότητα τους κινηματογράφους να κάνουμε 5D, 7D και 9D ανεξάρτητα, και το επίσης υιοθετημένο computerto εκδίδει τη δράση κινηματογράφων

 

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

5. Τμήμα μεταπώλησης:: 5 άνθρωποι

Η τέλεια ομάδα μεταπωλήσεών μας παρέχει 24ωρο υψηλό - ποιοτική υπηρεσία για σας. Θα σας προσφέρουμε την εγκατάσταση, τη μακρινή συντήρηση, τους κινηματογράφους που επιμορφώνονται και άλλες υπηρεσίες.

 

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Guangzhou Movie Power Electronic Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Στοιχεία επικοινωνίας