products

Υδραυλικός 5d κινηματογράφος με τον εξοπλισμό κινηματογράφων συστημάτων κινηματογράφων καθισμάτων κινήσεων πλατφορμών κινήσεων 4d 5d

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, guangdong, Κίνα
Μάρκα: movie power
Πιστοποίηση: CE/ISO9001/SGS
Αριθμό μοντέλου: 5D σύστημα κινηματογράφων
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαστικό αεροφυσαλίδων μέσα, χαρτοκιβώτιο και ξύλινη συσκευασία έξω
Χρόνος παράδοσης: 7-15 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: προαιρετικός (καφετής/κόκκινος/κίτρινος/μαύρος) Εγγύηση: 12 μήνες, συντήρηση διάρκειας ζωής
Πιστοποιητικό: SGS TUV CE Δυναμική πηγή: ηλεκτρική πλατφόρμα ή υδραυλικό σύστημα
Γυαλιά: Γυαλιά HQ VR (DK2) Κινηματογράφος: Περισσότερο από 50 κομμάτι
Αριθμός Μοντέλου: 9D VR που στέκεται επάνω τον προσομοιωτή Καθίσματα: 6 έως 12 καθίσματα στην πλατφόρμα 6 dof
Χρόνος Παράδοσης: 8-16 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση Επίδραση προσομοιωτών: χιόνι, φυσαλίδα, βροχή, αέρας, lightnin, μυρωδιά, ομίχλη

Περιγραφή προϊόντων

Υδραυλικός κινηματογράφος 5d με τον εξοπλισμό κινηματογράφων συστημάτων κινηματογράφων καθισμάτων 5d κινήσεων πλατφορμών 4d κινήσεων

 

 

Περίπου κινηματογράφος 5D

 

Η εφεύρεση των κινηματογράφων 5D επέτρεψε σε μας για να βυθίσει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, αυτή η τεχνολογία είναι ένας τέλειος συνδυασμός τρισδιάστατων εικόνων και αποτελεσμάτων που παράγονται από τον ειδικό εξοπλισμό επάνω στα ανθρώπινα διορατικά όργανα.
Αναμιγνύεστε συνολικά σε αυτό που συμβαίνει στην οθόνη, και αισθάνεστε τις μετακινήσεις, τις ακτίνες του ήλιου, το φύσηγμα αέρα και τον υγρό αέρα του ωκεάνιου αερακιού κ.λπ.
Ο κινηματογράφος 5D/το θέατρο βασισμένοι στον τρισδιάστατο στερεοφωνικό κινηματογράφο/το θέατρο και η επαγγελματική κίνηση/οι δυναμικές υδραυλικές καρέκλες καθισμάτων μας έχουν προσθέσει τα διάφορα είδη περιβαλλοντικών επιπτώσεων συμπεριλαμβανομένης της προσομοίωσης αστραπής, της προσομοίωσης βροχής, της προσομοίωσης χιονιού, της προσομοίωσης αιθαλομίχλης, της προσομοίωσης φυσαλίδων, της καυτής μείωσης πτώσης, της δόνησης, της ριπής αέρα, του ψεκασμού υδρονέφωσης, του ποδιού tickler, του αέρα αυτιών, του ήχου αυτιών και του κ.λπ.
Μπορείτε να τρέξετε τον κινηματογράφο παντού.

 

 

Εισαγωγή πλατφορμών και καθισμάτων:


Η επιχείρησή μας που εδρεύει στη ζήτηση πελατών, αναλύει τις δυνάμεις και αδυναμίες της αγοράς στις πολλαπλάσιες πλατφόρμες, στερεό - οι μηχανικοί, λογισμικό, έτη συσσωρευμένης τεχνολογίας, επικεντρώνονται στην έρευνα, έχουν προωθήσει τελικά έναν οικονομικώς αποδοτικό, ιδιαίτερα αξιόπιστη, αυστηρή επαγγελματική υδραυλική, ηλεκτρική πλατφόρμα 5D, υπάρχουν τρεις βαθμοί ελευθερίας, έξι βαθμοί ελευθερίας.

 

 

Υδραυλικός 5d κινηματογράφος με τον εξοπλισμό κινηματογράφων συστημάτων κινηματογράφων καθισμάτων κινήσεων πλατφορμών κινήσεων 4d 5d

 

 

Ειδικό εφέ:

 

Ειδικό εφέ στο θέατρο κινηματογράφων 5d Ειδικό εφέ στα καθίσματα κινήσεων 5d

Τα αποτελέσματα βροχής βράζουν αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα χιονιού βράζουν αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα λάμψης καπνίζουν/τα αποτελέσματα ομίχλης

Επίδραση αρώματος επίδρασης φωτισμού

Επίδραση φαντασμάτων επίδρασης πυρκαγιάς

Δόνηση καθισμάτων τηλετύπων ποδιών

Πόκερ άκρης αέρα αυτιών

Πίσω προβολή ύδατος πόκερ

 

 

 

Ο άπειρος συνδυασμός δράσης της υδραυλικής πλατφόρμας κινήσεων υψηλών σημείων.


Η χρησιμοποίηση προώθησε την υδραυλική τεχνολογία ελέγχου, ανώτερες υδραυλικές συσκευές πλατφορμών, για να επιτύχει το κάθισμα 5D οποιοσδήποτε άπειρος συνδυασμός ενεργειών, και τον έλεγχο θέσης ακρίβειας 6dof του κυλίνδρου.
Η μακριά ζωή υπηρεσιών, υψηλή αξιοπιστία, οικονομικώς αποδοτική του προϊόντος. Τα υπερνικημένα προβλήματα κατανάλωσης θορύβου και ενέργειας του πνευματικού καθίσματος, για να λύσουν την ηλεκτρικές αστάθεια και την επισκευή καθισμάτων ενοχλούν, για να κάνουν το θέατρο περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος, και είναι καταλληλότερα για το υψηλό σημείο, εκτίμησαν τις ομάδες πελατών και κορυφαίο KTV, τις λέσχες και άλλη ψυχαγωγία.

υδραυλικά χαρακτηριστικά πλατφορμών και καθισμάτων κινήσεων 6DOF, σύγκριση με την υδραυλική πλατφόρμα χαμηλών σημείων της βιομηχανίας.
Υπόβαθρο: Μειονεκτήματα της πνευματικής, υδραυλικής πλατφόρμας χαμηλών σημείων της βιομηχανίας:
Κοινή ταλαιπωρία της πνευματικής, υδραυλικής πλατφόρμας χαμηλών σημείων: Η δράση πλοκών ήταν στο παρελθόν, και η καρέκλα κινείται ακόμα: Ή η του οποίου σειρά της πλοκής της κίνησης, η καρέκλα είναι ένα εύρος πειράξτε ένα πέρασμα, το ακροατήριο ήταν από τις καταστάσεις, μόνο μια κίνηση χάους καρεκλών προκαλεί εύκολα το ακροατήριο στη ναυτία, ο εμετός, τίναγμα πανικού κερδίζει τη λαϊκή υποστήριξη, μια αίσθηση της ταλαιπωρίας! Μην μπορέστε να απολαύσετε πραγματικά το υψηλό σημείο, αξιότιμη, άνετη εμπειρία ψυχαγωγίας!

 

 

Πού να εγκατασταθεί ο κινηματογράφος 5D;

1.Best το άνοιγμα τοποθετεί: (βαριοί πελάτες ροής) στο τετράγωνο πόλεων, η λεωφόρος αγορών, η υπεραγορά, ο ζωολογικός κήπος, ο σταθμός, το θεματικό πάρκο, η για τους πεζούς οδός, το τουριστικό αξιοθέατο, η αποβάθρα και έτσι on.you μπορούν ακόμη και να θέσουν τον κινηματογράφο σε ένα φορτηγό.

2.Target πελάτες: όλοι οι νέοι σειράς ειδικά, τουρίστας, σπουδαστές, αγοραστής, παιδιά εκτός από τις καρδιακές παθήσεις και την ασθένεια υπέρτασης.

3.Technology εκλαΐκευση: Συνεργαστείτε με το σχολείο, φέρτε τον κλονισμό της επιστήμης στους σπουδαστές που το σχολείο ή η πόλη δεν έχει κανένα μουσείο επιστήμης.

4.Cooperate με τα καταστήματα: Μπορείτε να συνεργαστείτε με μερικά καταστήματα και όταν αγοράζουν οι πελάτες αρκετό ποσό των αγαθών, τα καταστήματα θα προσφέρουν μερικά εισιτήρια των κινηματογράφων 5D δωρεάν, μπορείτε να δώσετε κάποια έκπτωση στα καταστήματα.

κινηματογράφος 5.Truck 5D: Μπορείτε να θέσετε τον κινηματογράφο σε ένα φορτηγό έτσι μπορείτε να παρουσιάσετε κινηματογράφους 5D στους πελάτες γύρω από τη χώρα.

6.Amusement πάρκο: Όπως τον αναβάτη διασκέδασης, παιδικές χαρές για τα παιδιά, ect.

 

 

Πλεονέκτημα:

1. Ανταγωνιστική τιμή και υψηλός - ποιότητα

2. Αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης

3. Το ύφος καθισμάτων είναι προαιρετικό.

4. Πιστοποιητικό CE

5. Νέοι κινηματογράφοι αναπροσαρμογών με σας ελεύθερα

 

 

Γιατί μας επιλέξτε:

 

1.The άριστη και σταθερή ποιότητα του εξοπλισμού

2.Perfect σύστημα υπηρεσιών

3.Enough εμπειρία στον κεντρικό μηχανικό παιχνιδιών. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τη μηχανή παιχνιδιών δεδομένου ότι θέλετε, κάνετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο για σας.

4.Professional η ομάδα προσφέρει τη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες.

5.The οι τεχνικοί θα μπορούσαν να πάνε στην πόλη σας να σας βοηθήσουν για να λύσουν τα προβλήματα του κέντρου παιχνιδιών σας

6. Έχετε την πλούσια εμπειρία για την παραγωγή μηχανών παιχνιδιών, υψηλός - το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και η καλή υπηρεσία θα κρατήσουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας.

7. Η καλή φήμη για την επιχείρηση εξαγωγής, τα προϊόντα μας ήταν πωλεί ευρέως στο νότο - Αμερικανός, Μέση Ανατολή, Αφρική και ούτω καθεξής.

8. Υψηλός - σύστημα ποιοτικού ελέγχου και δοκιμής για να θέσει σε λειτουργία τις μηχανές το σταύλο.

9. Οι πληροφορίες αγοράς ανατροφοδοτούν, έχουμε πολλή μέρος διασκέδασης, μπορούμε να προτείνουμε στον πελάτη που η μηχανή είναι ευπρόσδεκτη από το σημάδι

 

 

Περίπου εμείς

 

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας δύναμης κινηματογράφων Guangzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματίας για την έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και οι πωλήσεις του δυναμικού εξοπλισμού κινηματογράφων 4D/5D/7D/9D VR/XD των καινοτόμων επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που έχουν είναι κύριες της ιδιοκτησίας Αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων εμπορικών σημάτων «δύναμης κινηματογράφων».

Η επιχείρηση που βρίσκεται στην περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα, με άνω των 5600㎡ που είναι το εμπορικό κέντρο ζωτικότητας, με την ισχυρή τεχνολογία και την εμπορική ατμόσφαιρα. Από το 2008 συμμετείχαμε στο δυναμικό κινηματογράφο & την έρευνα συστημάτων προσομοίωσης, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την παραγωγή ταινιών. Ε&Α δυναμικού και λαμβάνουμε το 6-DOF &3-DOF της ταινίας μεταγράφουμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τα συστήματα επίδρασης με την τεχνολογία πλεονεκτήματος σε αυτήν την βιομηχανία, και συνδυάζουμε επιτυχώς GDC, Dolby, τη Panasonic, ks-συστήματα, Barco και άλλο γνωστό εξοπλισμό ταινιών στον κεντρικό υπολογιστή του διεθνούς κατασκευαστή.

Επιμένουμε ότι «εγχύσετε τη νέα δύναμη στον κινηματογράφο» ως φιλοσοφία επιχείρησής μας. Στόχος να παρασχεθεί το επαγγελματικότερες προϊόν και η υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

 

Εισοδηματική ανάλυση:

Εισόδημα 6 του κινητού 9D κινηματογράφου καθισμάτων
  Τιμή εισιτηρίων/ανά τηλέτυπο Χρόνος απασχόλησης/ανά ημέρα Τρόπος μετατροπής Εισόδημα
Κάθε μέρα $3 8 ώρες 6*3*8*60/15 $576
Κάθε μήνα $3 8 ώρες $576*30 $17280
Κάθε χρόνο $3 8 ώρες $17280*12 $207.360
Σημείωση: ο χρόνος τιμών και απασχόλησης εισιτηρίων μπορεί να βριαλθεί έξω από μόνοι σας ή η τοπική αγορά σας

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Λεπτομέρεια συσκευασίας: Πλαίσιο φυσαλίδων pack+well paper+stretch films+wood της συσκευασίας για τον εξοπλισμό κινηματογράφων 5d
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση
Όρος πληρωμής: T/T, Western Union (30% είναι η κατάθεση, και 70% πληρώνεται πριν από την παράδοση

 

 

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

Η εξουσιοδότηση είναι διετής (από την ημερομηνία της αποστολής) Μπορούμε να προσφέρουμε τα πρόσθετα μέρη για τον αγοραστή ελεύθερα μαζί με τα αγαθά. Κατά τη διάρκεια της εξουσιοδότησης, θα προσφέρουμε τα μέρη στον αγοραστή ελεύθερα, αλλά το σαφές κόστος πληρώνεται από buyer.we θα στείλει στην αποτύπωση τεχνικών επάνω τις μηχανές παιχνιδιών για τον αγοραστή, η ανάγκη αγοραστών να πληρώσουν το μισθό αλλά το τέλος και η στέγαση ταξιδιού καταβάλλονται από τον αγοραστή

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Helen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618818863893

WhatsApp : 8613543475849