products

Ηλεκτρονική έδρα 6 κινήσεων πλατφορμών επίδραση βροχής/χιονιού εξοπλισμού κινηματογράφων καθισμάτων 6D

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Guangdong, Κίνα
Μάρκα: Movie Power
Πιστοποίηση: CE/ISO9001/SGS
Αριθμό μοντέλου: 7d 8d κινηματογράφος προσομοιωτών
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαστικό αεροφυσαλίδων μέσα, χαρτοκιβώτιο και ξύλινη συσκευασία έξω
Χρόνος παράδοσης: 7-15 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: Η κατάθεση T/T 30%, η ισορροπία πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 200/σύνολα ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: 7d 8d κινηματογράφος προσομοιωτών Τύπος πλατφορμών: 3dof και πλατφόρμα 6 dof
Κινηματογράφος: Κινηματογράφοι HD 5D Καθίσματα: 6 έως 12 καθίσματα 6dof στην πλατφόρμα
Ειδικό εφέ: Αέρας ψεκασμού, νερό ψεκασμού, πλάτη ώθησης Επίδραση προσομοιωτών: χιόνι, φυσαλίδα, βροχή, αέρας, μυρωδιά, ομίχλη
Υψηλό φως:

6d movie theater

,

6d Simulator


Περιγραφή προϊόντων

Ηλεκτρονική έδρα 6 κινήσεων πλατφορμών επίδραση βροχής και χιονιού κινηματογράφων προσομοιωτών καθισμάτων 7d 8d Seats/9 Seats/12
 
 
Περιγραφή:

 

Υλικό & χαρακτήρας του κινηματογράφου προσομοιωτών 7d 8d:

 • Υλικό: Το κάθισμα κινήσεων κατασκεύασε τη χρησιμοποίηση του σώματος φίμπεργκλας, την ενσωματωμένη σχηματοποίηση, το στερεό & το σταύλο, και την εύκολη συντήρηση
 • Τα καθίσματα δακτυλογραφούν: VIP ενιαία καρέκλα, έξοχη πεπειραμένη διπλή καρέκλα, υψηλή καρέκλα δαπανών 3people/set, οικονομική καρέκλα 4people/set
 • Ιδιωτικός που προσαρμόζεται: Οι προσαρμοσμένες εσωτερικές σκηνές, προσαρμόζουν την εμφάνιση του σχεδίου θέματος και καθισμάτων
 • Ανοίγοντας σύστημα ελέγχου: Το ανοίγοντας σύστημα ελέγχου θεάτρων, μπορεί να είναι άμεσα οργανωμένοι ελλιμενισμός και έλεγχος θεάτρων, για να ελέγξει μακρινά μια προκαθορισμένες ταινία, μια μόνος-επικόλληση ετικέτας, βασικές διαλογές, διακόπτες τηλεχειρισμού, κ.λπ. 
 • Το κόστος εργασίας και διαχείρισης αποταμίευσης ενοποίησε το σύστημα επικόλλησης ετικέτας
 • Προδιαγραφή Κινήματος εδρών: Μετακίνηση από τα αριστερά προς τα δεξιά: 0-19°c degreen Μετακίνηση πάνω-κάτω: 0200mm Μέτωπο moviement ρίψης και προς τα πίσω: 0-24°degreen.

 

Έξι συστήματα του κινηματογράφου προσομοιωτών 7d 8d

 • ο κινηματογράφος προσομοιωτών 7d 8d είναι τα μέρη πυρήνων ολόκληρης της τεχνολογίας 4D, και φιλική, ενορατική διεπαφή χρήσης διοικητικού προσωπικού, χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει το θέατρο όλος ο εξοπλισμός μέσα στον κύριο έλεγχο και το μεμονωμένο έλεγχο
 • Το ψηφιακό παίζοντας σύστημα παρέχει μια ευρεία δυνατότητα εφαρμογής, υψηλή - η ποιοτική 5D λύση, υποστηρίζει και 2D/4D και το παιχνίδι κινηματογράφων 4D Υιοθετήστε τη μοναδική τεχνολογία φιλτραρίσματος χρώματος, με την απλή λειτουργία, τα ισχυρά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που εξοπλίζονται με τα επαναχρησιμοποιήσιμα τρισδιάστατα γυαλιά, συμβάλλοντα στην προστασία του περιβάλλοντος
 • Το σύστημα οθόνης ως πιό διαισθητικά οπτικά αντικείμενα μπορεί να αποκαταστήσει την πραγματική σκηνή ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των κύριων τύπων: Οθόνη μετάλλων, οθόνη μετάλλων υψηλός-κέρδους, οθόνη τόξων, οθόνη βαθμού 360°
 • Ψηφιακό ακουστικό σύστημα: Μια νέα γενιά του ήχου 5D σχηματοποιεί τον ήχο από τις πλευρές του ακροατηρίου, και ακόμη και το κεφάλι στον παραδοσιακό ήχο θεάτρων στη immersive ατμόσφαιρα και η ακουστική καθυστέρηση υποστήριξης για να διορθώσει τον ήχο έφθασε στον ακριβή συγχρονισμό
 • Ψηφιακό σύστημα ειδικό εφέ: Αστραπή, βροχή, χιόνι, φυσαλίδα, θυελλώδης, καπνός, φλόγα, λέιζερ και προσομοίωση μυρωδιάς
 • Σύστημα εδρών κινήσεων: Ο ψεκασμός νερού για να αντιμετωπίσει, ψεκάζει τον αέρα για να αντιμετωπίσει, μετακίνηση, δόνηση, γαργάλημα ποδιών, ώθηση πίσω. 

 

 

8d κινηματογραφική αίθουσα 
 

Διαμόρφωση

 Όνομα/λειτουργία

Σύστημα εικόνας

Προβολείς, σύστημα οθόνης.

Σύστημα ελέγχου

Καρέκλα κινήσεων, σύστημα ειδικό εφέ.

Ηχητικό σύστημα

5.1 ακουστικό σύστημα, ακουστικό σύστημα 7,1

Καρέκλα κινήσεων

Αεροκίνητο σύστημα  υδραυλικό σύστημα  ηλεκτρονικό σύστημα

Σύστημα ειδικό εφέ

Χιόνι, φυσαλίδα, βροχή, αέρας, αστραπή, ομίχλη, μυρωδιά κ.λπ.

Άλλα εξαρτήματα

Σωλήνες, έλαιο φυσαλίδων, έλαιο χιονιού, κ.λπ.

 
 
Εγκατάσταση:

 
 Όλο ολόκληρο το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας εγκατάστασής μας
αυτός πρόκειται εύκολα να εγκαταστήσει επειδή όλα τα μέρη τελείωσαν την εγκατάσταση πριν από την αποστολή.
θα συσκευάσουμε ένα σύνολο, συνδέετε ακριβώς τη δύναμη, το smulator κινήσεων μπορεί να εργαστεί.
 
 
Θερμές άκρες
 

 
Παρακαλώ κοινοποιήστε σε με τη διάσταση δωματίων σας, θα μεταφέρω στο σχεδιαστή μας, θα σχεδιάσουν για σας σύμφωνα με το μήκος δωματίων σας, πλάτος, ύψος.

 
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:
 
1. Δυναμική κίνηση καθισμάτων σύμφωνα με την ιστορία ταινιών. Είναι μη-ρύπανση, ασφαλής και αξιόπιστος υπάρχει ασφαλή ζώνη και armrest σε το.
2. Η λειτουργική δαπάνη είναι χαμηλή, είναι εύκολο να λειτουργήσει, και μπορεί να σώσει την ενέργεια, είναι κατάλληλο να μεταφέρει και να εγκαταστήσει.
3. Τα δυναμικά καθίσματα μπορούν να ανεβούν και να κατεβάσουν, να ρίξουν, και ταλάντευση. Είναι αξιόπιστο. Η γενική δομή είναι ανθεκτική σε λειτουργία ο σχεδιασμένος σταθερός αριθμός έτους είναι 8years.
4. Το υλικό καθισμάτων είναι ένα ειδικό αντισηπτικό υλικό, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει διάφορα είδη επιβλαβών βακτηριδίων.
5. Η επιχείρησή μας ανέπτυξε τον ακουστικό δονητή ελέγχου ανεξάρτητα, εγκαθίσταται μέσα στα καθίσματα, και δεν υπάρχει κανένας θόρυβος.
 
 
Ηλεκτρονική έδρα 6 κινήσεων πλατφορμών επίδραση βροχής/χιονιού εξοπλισμού κινηματογράφων καθισμάτων 6D 0
 
Ειδικό εφέ
 
1) Προσομοίωση αστραπής.
Μιμηθείτε τις σκηνές αστραπής στην ταινία, που εκπέμπει την εκθαμβωτική αστραπή, που συνοδεύεται από το βρυχηθμό της αστραπής, έτσι ώστε τα ακροατήρια αισθάνονται όπως την ύπαρξη στο ύψος των ημερών θερινής καταιγίδας.
 
2) Προσομοίωση βροχής
Όταν η ταινία για βροχερές εικόνες, βρέχοντας πτώση κάτω. Το ακροατήριο θα αισθανθεί αληθινά αυτή τη στιγμή την πτώση βροχής από τον ουρανό, υγρό η τρίχα και τα μάγουλά του.
 
3) Προσομοίωση χιονιού
Η μηχανή χιονιού μπορεί αποτελεσματικά και γρήγορα στο προκαλούμενο από τον άνθρωπο χιόνι που πέφτει κάτω, που κάνει το σύνολο χιονιού του κινηματογράφου. Το ακροατήριο στον κόσμο είναι ντυμένο στο λευκό.
 
4) Προσομοίωση φυσαλίδων
Στον υποβρύχιο κόσμο και υποβρύχιο το διαφορετικό, τα υδρόβια ζώα και τα φυτά θα φτύσουν έξω πολλή φυσαλίδα, οι φγμένες μηχανή φυσαλίδες φυσαλίδων που επιπλέουν στον κινηματογράφο.
 
5)Θυελλώδης προσομοίωση
Μιμηθείτε τον αέρα. Η σκηνή προσομοίωσης στη σκηνή φυσήγματος ταινιών ή μια μάζα της ροής αερίου, μερικές εργασίες ανεμιστήρων μπορεί να κάνει ολόκληρη τη μετακίνηση ροών αέρος θεάτρων συγχρόνως, η επίδραση του πραγματικού αέρα.
6) Προσομοίωση καπνού.
Μιμηθείτε τον καπνό καύσης. Η προσομοίωση της καύσης παράγει πολύ καπνό, καπνός που παράγεται με «την πυρκαγιά», σαν ο ουρανός στην καύση. Η προσομοίωση της υδρονέφωσης, σύννεφα κυμάτισε μεταξύ του ακροατηρίου.
 
7) Προσομοίωση φλογών
Προσομοίωση της πυρκαγιάς, επίδραση φλογών. Συνδυάζοντας με την προσομοίωση καπνού, τη σκηνή της καύσης και τη φλόγα, καυτή ατμόσφαιρα φύλλων αλουμινίου.
 
8) Προσομοίωση λέιζερ
Ειδική προσομοίωση σεναρίου του φωτός, όπως τα discos, συναυλίες, φως χρώματος λάμψης μιμηθείτε την ατμόσφαιρα της ταινίας.
 
9) Μυρίστε την προσομοίωση
Σκηνή προσομοίωσης στην ταινία, όπως τη μυρωδιά ή την παράξενη προσομοίωση γούστου. Πάρτε την αίσθηση της μυρωδιάς στα αληθινά συναισθήματα.
 
Υπάρχουν περισσότερα από 30 είδη προσαρμοσμένων αποτελεσμάτων στις ταινίες, όπως τις σπασμένες ακτίνες, bridgecutoff, τη ηλεκτροπληξία, τις κορδέλλες, και τα πυροτεχνήματα κ.λπ.
 
 

 Προδιαγραφές του εξοπλισμού κινηματογράφων 6D

 Δύναμη

 2.25KW

 Τάση

 220V

 Τρόπος δύναμης 

 Ηλεκτρικό σύστημα 

 Μετακίνηση

 6 πλατφόρμα DOFelectric

 Ποσότητα καθισμάτων   

 το 6/8/9/12 seater είναι διαθέσιμο

 Αποτελέσματα εδρών

 Το πίσω σπρώξιμο, έγχυση αέρα, σκούπισμα ποδιών, αέρας χτυπήματος για να αντιμετωπίσει, φυσά το νερό για να αντιμετωπίσει, δόνηση

 Ειδικό εφέ   

 Βροχή, χιόνι, φυσαλίδα, φωτισμός, αέρας, ομίχλη, μυρωδιά, πυρκαγιά

 Εξουσιοδότηση

 12months για το υλικό, χρονική υπηρεσία ζωής για το λογισμικό

 MOQ

 1 σύνολο

 Παράδοση

 7 ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση

 Συσκευασία

 Πακέτο φυσαλίδων + wellpappe + ταινίες τεντωμάτων + ξύλινο πλαίσιο

 
 
Γιατί μας επιλέξτε
Πιστοποιητικό: CE, ISO9001, GMC, πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας
Η τοπ ομάδα στην έρευνα και αναπτύσσει το ευφυές σύστημα θεάτρων xd – όλο το ηλεκτρικό σύστημα της πράσινης προστασίας του περιβάλλοντος
Τέλεια κινηματογράφος μετατροπής 3D/4D στον κινηματογράφο 5D - βαθύς ακριβής συγχρονισμός περιβαλλοντικών επιπτώσεων
Δωδεκάδες των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας – έστρεψε επαγγελματικότερο
Προσαρμοσμένο σχέδιο – προεξέχον θέμα
Τυποποιημένη διαδικασία κατασκευής κινηματογράφων – αρίστης ποιότητας διαβεβαίωση επίδρασης
Αποκριθείτε μέσα στις εργάσιμες ημέρες ένα – στιγμιαία υπηρεσία μεταπώλησης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Casear

WhatsApp : +8618027386365