products

Παιδιών παιδικών χαρών εξοπλισμού τρισδιάστατα προβολέων ολογραμμάτων παιχνίδια πατωμάτων κινήσεων σηράγγων διαλογικά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Guangdong, Κίνα
Μάρκα: Movie Power
Πιστοποίηση: CE/ISO9001/SGS
Αριθμό μοντέλου: Βουλευτής-διαλογικό παιχνίδι
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαστικό αεροφυσαλίδων μέσα, χαρτοκιβώτιο και ξύλινη συσκευασία έξω
Χρόνος παράδοσης: 7-15 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο/σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: διαλογικό σύστημα προβολής Χρήση: Διαφήμιση, παιχνίδια παιδιών, προβολή του AR
Εξουσιοδότηση: 1 έτος για το υλικό, διάρκεια ζωής για το λογισμικό Χρήστες στόχων: 3 χρονών ή παλαιότερος
Διάστημα που απαιτείται: 6㎡ Βάρος: 15kg

Περιγραφή προϊόντων

Παιδιών παιδικών χαρών εξοπλισμού τρισδιάστατα προβολέων ολογραμμάτων παιχνίδια πατωμάτων κινήσεων σηράγγων διαλογικά

 

Η επίγεια προβολή είναι ένας νέος τρόπος της επίδειξης προβολής, που χρησιμοποιεί τους προβολείς υψηλός-μονάδων λούμεν στις εικόνες προγράμματος στο συνηθισμένο έδαφος. Αυτές οι εικόνες μπορούν να είναι κοινά τοπία όπως μια επιφάνεια νερού, ένας πεσμένος τομέας φύλλων, ένα κομμάτι του χιονιού, κ.λπ. Όταν κάποιος περπατά από την περιοχή προβολής ξεπερασμένη, οι εικόνες στο έδαφος θα υποβληθούν σε μερικές θαυμάσιες αλλαγές σύμφωνα με τη θέση του προσώπου. Παραδείγματος χάριν, θα υπάρξει ένας κύκλος των κυματισμών στη λίμνη, τα μικρά ψάρια στο νερό θα διασκορπιστούν και θα αποφευχθούν, και τα πεσμένα φύλλα στο έδαφος θα φανούν να φυσιούνται μακριά από τον αέρα. Διεσπαρμένος γύρω, αφήνοντας τα ανθρώπινα ίχνη στο χιόνι. Είναι επίσης δυνατό να προβληθεί ένας μιμούμενος μικρός αθλητικός τομέας στο έδαφος, και δύο ή περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να παίξουν ενάντια στο παιχνίδι στον τομέα. Η επίγεια προβολή είναι μια έκφραση της τεχνολογίας VR (εικονική πραγματικότητα), η οποία κάνει τους επισκέπτες να αισθανθούν σαν είναι σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Η επίδραση απόδοσης της επίγειας προβολής μπορεί επίσης να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του τέλους - χρήστης.


Το λογισμικό συστημάτων επίγειας προβολής θα παράσχει έναν σε πραγματικό χρόνο συνδυασμό διαλογικής επίδειξης αντίληψης και εικόνας. Όλα τα ειδικά προγράμματα θα κάνουν την παραγωγή εικόνας και τη διαλογική αλλαγή αντίληψης συγχρόνως. Το σύστημα επίγειας προβολής είναι την πρώτη φορά ότι POS/POI έχει εφαρμοστεί στον πλούσιο και καινοτόμο πολιτισμό διαφήμισης στο μέγιστο βαθμό έναντι της παραδοσιακής στατικής οθόνης μέσων διαφήμισης, η επίδραση διαφήμισης που ελέγχεται από το σύστημα επίγειας προβολής πραγματοποιείται από την αλληλεπίδραση με τους περαστικούς ή το ακροατήριο

 

Μέσω των πληροφοριών διαφημίσεων στο αυτόματο σύστημα επίδρασης, το ακροατήριο και οι περαστικοί θα γίνουν ο άμεσος διοικητής των πληροφοριών διαφημίσεων. Το λογισμικό συστημάτων επίγειας διαλογικό προβολής θα παράσχει έναν σε πραγματικό χρόνο συνδυασμό διαλογικής επίδειξης αντίληψης και εικόνας, και όλα τα ειδικά προγράμματα θα κάνουν την παραγωγή εικόνας και τη διαλογική αλλαγή αντίληψης συγχρόνως

 

Παιδιών παιδικών χαρών εξοπλισμού τρισδιάστατα προβολέων ολογραμμάτων παιχνίδια πατωμάτων κινήσεων σηράγγων διαλογικά 0

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων
1. Keling το ενιαίο σύστημα προβολής προβολής διαλογικό, εγκατάσταση απαιτεί μόνο 4 σημεία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μια κάρτα σύλληψης, κανένας περιορισμός στη θέση της κάμερας, και κανένας περιορισμός στις επίγειες απαιτήσεις.
2. Η αλληλεπίδραση ενιαίος-οθόνης περισσότερα από 200 παιχνίδια λάμψης συν 30 τρισδιάστατα παιχνίδια, βλέπει τον κατάλογο παιχνιδιών για τις λεπτομέρειες, ή ρωτά τους εμπόρους για τα βίντεο περίπτωσης. Έχουμε τα αντίστοιχα παιχνίδια για την επίδειξη, τα παιδιά, και τα υπαίθρια παιχνίδια.
3. Το παιχνίδι υποστηρίζει το cOem συνήθειας, μπορείτε να προσθέσετε το ΛΟΓΌΤΥΠΌ σας στο σύστημα
4. Μερικά αποτελέσματα επίγειας αλληλεπίδρασης μπορούν να αλλάξουν την εικόνα υποβάθρου για να προσελκύσουν περισσότερους ανθρώπους για να δουν την αγγελία σας.

 

Παράμετρος για το διαλογικό σύστημα προβολής πατωμάτων

Όνομα προϊόντων Διαλογική προβολή
Δύναμη 0.45kw
Μέγεθος Προσαρμόστε
Υπηρεσία 24ωρος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων παγκοσμίως
Εξουσιοδότηση 12 μήνες, συντήρηση διάρκειας ζωής
Εφαρμογή Λεωφόροι αγορών, αίθουσες εμπειρίας, πολιτιστικά προγράμματα τουρισμού, κ.λπ.

 

Επίδειξη των διάφορων τύπων λύσεων:
Κατάλληλος για όλους τους τύπους παιδικών χαρών και τόπων συναντήσεως των παιδιών που μπορούν μόνο να καλυφθούν από μια ενιαία προβολή

Παιδιών παιδικών χαρών εξοπλισμού τρισδιάστατα προβολέων ολογραμμάτων παιχνίδια πατωμάτων κινήσεων σηράγγων διαλογικά 1

 

Περίπου ΗΠΑ

 

1.R&D ομάδα

Η σημαντική ομάδα Ε&Α με την ισχυρή δυνατότητα, οι καλύψεις δυνατότητας τεχνολογίας τους από την εμφάνιση σχεδιάζει, τον έλεγχο λογισμικού και υλικού στην ικανοποιημένη παραγωγή, η οποία παρέχει την υποστήριξη για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων και την προσαρμογή για τη βιομηχανική εφαρμογή.

 

2.Sales ομάδα
Παρέχετε την υπηρεσία για τους πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο


3.Planning ομάδα
Παροχή του γενικού σχεδιαγράμματος προγραμματισμού, εσωτερικό σχέδιο διακοσμήσεων, κατασκευαστικό σχέδιο περιοχών.


4. ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων
Εργασία περισσότερων από 20 τεχνικών σε 3 μετατοπίσεις για να παρέχει την υπηρεσία 24 ωρών. Παρέχετε την υποστήριξη μεταπωλήσεων στους πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Casear

WhatsApp : +8618027386365